Как се прави уеб сайт?

Как се прави уеб сайт?

Ако решите, че може сами да си направите уеб сайт и той ще ви върши перфектна работа, не се лъжете…

За да изработите уеб сайт който да отговаря на всички уеб стандарти, едновременно да показва и изразява спецификата на дейността ви, да функционира по най-добрия начин от гледна точка на потребителското преживяване, и в същото време сайтът ви да е достатъчно SEO оптимизиран, така че да попаднете в топ 10 при търсене в google, ще са ви нужни години опит, обучение и практика.

За успеха на вашия уеб сайт, могат да гарантират само доказани фирми и freelance дизайнери, които стоят зад името си и зад продуктите които публикуват в уеб пространството.

Преди да изберете кой да направи уеб сайтът ви, прегледайте добре портфолиото на фирмата, разгледайте дали ви харесва стилът в който работят, обърнете внимание на това колко са големи техните клиенти, колко популярни са направените от тях сайтове. Проверете как се класират в търсачките тези сайтове.

Уверявам ви не веднъж ми се е налагало да преправям сайтове дори от реномирани фирми в уеб бранша, поради факта, че не са свършили работата си докрай.

Ако желаете изработка на сайт от мен, то първо прегледайте подробно портфолиото ми и ако ви харесва свържете се с мен чак тогава.

А ако все още смятате, че би било по-добре ако сами бихте могли да направите уеб сайт, то тогава може да следите моя уеб дизайн блог, за съвети и уроци.

Оценка: 3 / от: 2 гласувал(и)
Коментари
Все още няма коментари. Бъди пръв и коментирай!
* Име:
* E-mail:
Сайт:
* Коментар:
* Въведете кода:
Изпрати Полетата отбелязани с * са задължителни!